Facebook jaa Twitter

Lemmikki kyllä
Sauna
Aloitussivu » Tietoa asiakkaille

Vuokraa lomamökki, huoneisto tai huvila Virosta - Tietoa EstRent loma-asuntojen vuokrauksestaEstRent tarjoaa helpon ja turvallisen tavan vuokrata loma-asunto Virosta. Kauttamme voit vuokrata lomamökin, huvilan, omakotitalon tai huoneiston. Voit asioida kanssamme suomeksi.

EstRent ei ole kohteiden omistaja, vaan vaan toiminta perustuu vuokralleantajan / omistajan kanssa solmittuun kirjalliseen välityssopimukseen.

Varauksen vahvistaminen / vuokran maksaminen
Mikäli vuokrakauden alkuun on yli 43 päivää, vahvistuu varaus, kun 25% ennakkomaksu vuokrahinnasta + toimitusmaksu 15 € maksettu. Jos vuokrakauden alkuun on 43 päivää tai vähemmän, vahvistuu varaus, kun koko vuokra + 15 € toimitusmaksu on maksettu. Tarkemmat tiedot maksu- ja peruutusehdoista löydät jokaisen loma-asunnon vuokrausehdoista.

Vuokraamasi loma-asunnon avaimet saat vuokralleantajalta saapuessasi loma-asuntoon. Mahdollisen avaimien saamisen yhteydessä maksamasi takuumaksun (tavallisesti 100 €) saat takaisin lähtöpäivänä. Takuumaksu on avaimien katoamisen tai muiden vahinkojen katteena.

Maksutavat: Voit maksaa ja vahvistaa varauksesi jollain seuraavista maksutavoistamme *):

Lasku - lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit maksaa tavallisena pankkisiirtona ilman ulkomaanmaksun kuluja ( pankkisiirrot Suomesta tai muista EU maista Viroon).

Mikäli maksutavan valintaa ei loma-asunnon varaussivulla ole, on maksutapana lasku.

EstRentin varausjärjestelmä käyttää SSL suojausta eli tietosi välittyvät ja tallentuvat turvallisesti palvelimellemme Suomessa.

Maksupalvelutarjoaja

*) EstRent vaihtaa maksupalvelun tarjoajaa ja tällä hetkellä maksutapana on vain lasku, mutta pyrimme ottamaan verkkopankki- ja luottokorttimaksut käyttöön kaikissa välitettävissä kohteissa.


Aloitussivu » Tietoa asiakkaille


Tietosuojakäytäntö