Facebook jaa Twitter

Lemmikki kyllä
Sauna
Aloitussivu » Tietoa asiakkaille
AAA

Vuokraa lomamökki, huoneisto tai huvila Virosta - Tietoa EstRent loma-asuntojen vuokrauksestaEstRent tarjoaa helpon ja turvallisen tavan vuokrata loma-asunto Virosta. Kauttamme voit vuokrata lomamökin, huvilan, omakotitalon tai huoneiston. Voit asioida kanssamme suomeksi.

EstRent ei ole kohteiden omistaja, vaan vaan toiminta perustuu vuokralleantajan / omistajan kanssa solmittuun kirjalliseen välityssopimukseen.

Varauksen vahvistaminen / vuokran maksaminen
Mikäli vuokrakauden alkuun on yli 43 päivää, vahvistuu varaus, kun 25% ennakkomaksu vuokrahinnasta + toimitusmaksu 15 € maksettu. Jos vuokrakauden alkuun on 43 päivää tai vähemmän, vahvistuu varaus, kun koko vuokra + 15 € toimitusmaksu on maksettu. Tarkemmat tiedot maksu- ja peruutusehdoista löydät jokaisen loma-asunnon vuokrausehdoista.

Vuokraamasi loma-asunnon avaimet saat vuokralleantajalta saapuessasi loma-asuntoon. Mahdollisen avaimien saamisen yhteydessä maksamasi takuumaksun (tavallisesti 100 €) saat takaisin lähtöpäivänä. Takuumaksu on avaimien katoamisen tai muiden vahinkojen katteena.

Maksutavat: Voit maksaa ja vahvistaa varauksesi jollain seuraavista maksutavoistamme *):
Verkkopankki - suomalaiset verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki ja POP Pankki. Maksut välittää Paytrail.
Luottokortti - Visa ja MasterCard. Maksut välittää Paytrail.
Jousto - Jousto Lasku ja Jousto Osamaksu. Jousto Laskulla saat 30 vrk maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 2,90 € / lasku. Jousto Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan nimelliskorkoa. Jousto Laskuun lisätään ainoastaan 2,90 euron laskutuslisä. Maksut välittää Paytrail.
Lasku - lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit maksaa tavallisena pankkisiirtona ilman ulkomaanmaksun kuluja ( pankkisiirrot Suomesta tai muista EU maista Viroon).

Mikäli maksutavan valintaa ei loma-asunnon varaussivulla ole, on maksutapana lasku.

EstRentin varausjärjestelmä käyttää SSL suojausta eli tietosi välittyvät ja tallentuvat turvallisesti palvelimellemme Suomessa.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (EstRent Cottages OÜ).
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Puhelin: 0207 181830, www.paytrail.com

Paytrail

*) Osassa kohteistamme on tällä hetkellä maksutapana vain lasku, mutta pyrimme ottamaan verkkopankki- ja luottokorttimaksut käyttöön kaikissa välitettävissä kohteissa.EstRent Cottages OÜ kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan AAA®.
Tähän saavutukseen yltää 3,8 % kaikista virolaisyrityksistä. Lue lisää...Aloitussivu » Tietoa asiakkaille


AAA
Tietosuojakäytäntö